Verenigingen

Zusterhulp

Zusterhulp is in oktober 1936 opgericht en was oorspronkelijk een bijeenkomst voor vrouwen binnen en buiten de Baptistengemeente Heerenveen. Het doel was waar dat nodig was en Zusterhulp de mogelijkheden had, activiteiten te ondernemen ten behoeve van de zending. Daarnaast is het voor Zusterhulp belangrijk in de gemeente de saamhorigheid te bevorderen en aandacht te hebben voor elkaar en de medemens.

In de zomer van 2022 is zusterhulp onderdeel geworden van de koffie- inloop middagen. Onder het motto van “Samen verder” nu voor iedereen toegankelijk.

Op maandagmiddag schenkt de Baptistengemeente Heerenveen koffie, thee en aandacht in de koffiezaal van kerkgebouw Pniël: Leliestraat 3-5.

Van 14.00 – 16.00 uur kunt u komen en gaan wanneer u wilt. De eerste maandagmiddag van de maand is een Thema-middag met als vast onderdeel een gespreksronde waar we samen delen wat ons bezighoudt. Op deze middag begint het programma om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur.

Elk jaar wordt ook een Adventsviering georganiseerd waarbij ook derden mogen aanschuiven.

Van harte welkom !

Contactpersonen: Fokje de Hey en Elly Valk

Zangkoor Cantémus

We zijn een actief koor met leden uit diverse kerken en we verlenen medewerking aan diensten rond Pasen, Kerst en speciale gelegenheden. Wie van zingen houdt is welkom.

Opgericht op 17 februari 1949.
Aantal leden: 20
Het zangkoor repeteert iedere woensdagavond van 19.30 uur tot ca. 21.00 uur in de kerkzaal.
 
Bestuur:
Dirigente: Neli de Haan
Voorzitter/ Secretaris / Penningmeester: Janny Geertsma

Pniël over grenzen

De werkgroep organiseert regelmatig acties ter ondersteuning van diaconale projecten in Afrika.  Leden van onze gemeente hebben daarmee rechtstreekse verbindingen, waardoor de bijdragen gegarandeerd ten goede komen aan de doelgroepen.

Contactpersoon: Janny Geertsma.